Ssssstille gym, niet praten en toch communiceren

Ssssstille gym

Niet praten en toch communiceren? Communiceren doe je niet alleen met je stem. Je communiceert met je lijf, met je ogen en met je handen. Tijdens de Stille Gym gaan we met de deelnemers een spel spelen zonder dat ze hun stem gebruiken.

Dat valt nog niet mee, want we praten allemaal wat af. Samen spelen en leren hoe je op een non verbale manier met elkaar kunt communiceren, dat is de stille gymles!

Wat is Stille Gym?

De stille gymles is een initiatief van Maaike Ferf Jentink.

Maaike is doof geboren en heeft deze workshop ontwikkeld met als doel om jongeren in het basis-, voortgezet-, MBO- en HBO-onderwijs op een speelse wijze te laten ervaren wat het betekent om doof of slechthorend te zijn.

Hoe werkt Stille Gym?

Stille Gym duurt twee uur en bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel is een ontdekkingstocht in de klas naar andere manieren van communiceren. Het tweede deel is een spel in de gymzaal waarin, zonder geluid, oplossingen voor allerlei problemen worden gevonden.

De workshop wordt verzorgd door Maaike Ferf Jentink. Maaike heeft met succes een CIOS sportopleiding afgerond. Met Stille Gym wil Maaike haar opgedane kennis inzetten om kinderen in Nederland meer kennis en inzicht te geven over de wereld van dove mensen en verschillende manieren van de communicatie.

Maaike is doof geboren

Wat kost deze workshop?

Voor de organisatie van deze workshop maken we kosten. Deze kosten bestaan uit de inzet van de docent, een gebarentaaltolk die tijdens de Stille Gym aanwezig is en reiskosten.

De kosten voor een dagdeel Stille Gym bedraagt € 250,-, exclusief BTW en reiskosten (a 0,19 ct per kilometer).

Meer informatie

Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie of overige vragen kunt u contact met ons opnemen via:

maaike@stillegym.nl

Of door het contactformulier in te vullen.

Aanmelden

© webcreatie: Webmakers4u.nl