Ssssstille gym, niet praten en toch communiceren
“Ik moet schreeuwen om ervoor te zorgen dat de sporters mij kunnen horen en uiteindelijk kom ik weer met keelpijn of stemloos thuis. De sporters letten niet goed op of zien slecht wat er op het veld gebeurt. Ohjee, ik heb een sporter die niet hetzelfde taal spreekt als ik.”

“Hoe ga ik dat doen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn team beter op elkaar let maar ook beter let op wat ik zeg of uitleg. Is er een techniek waardoor ik mijn boodschap kan overbrengen zonder dat anderen mij kunnen horen…? Hoe kan ik minder praten en meer laten zien?”

Ssssstille gym

Niet praten en toch communiceren? Communiceren doe je niet alleen met je stem. Je communiceert met je lijf, met je ogen en met je handen. Tijdens de Stille Gym gaan we met de deelnemers een spel spelen zonder dat ze hun stem gebruiken.

Dat valt nog niet mee, want we praten allemaal wat af. Samen spelen en leren hoe je op een non verbale manier met elkaar kunt communiceren, dat is de stille gymles!

Wat is Stille Gym?

De stille gymles is een initiatief van Maaike Ferf Jentink.

Maaike is doof geboren en heeft deze workshop ontwikkeld met als doel om jongeren in het basis-, voortgezet-, MBO- en HBO-onderwijs op een speelse wijze te laten ervaren. Stille Gym kunt u als trainer of coach ook toepassen!

Hoe werkt Stille Gym?

Stille Gym duurt twee keer drie uur en bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel is een ontdekkingstocht naar andere manieren van communiceren en een spel in de gymzaal waarin, zonder geluid, oplossingen voor allerlei problemen worden gevonden. In het tweede deel ga je dit concept in je eigen les toepassen.

De workshop wordt verzorgd door Maaike Ferf Jentink. Maaike heeft met succes een CIOS sportopleiding afgerond. Met Stille Gym wil Maaike haar opgedane kennis inzetten om de trainers en coaches in Nederland meer kennis en inzicht te geven over de verschillende manieren van de communicatie. Mogelijk kunt u zonder stem les geven, non verbale communicatie, en deze manier toepassen in uw eigen les.

Stille Gym

Wat kost deze workshop?

Voor de organisatie van deze workshop maken we kosten. Deze kosten bestaan uit de inzet van de docent, een gebarentaaltolk die tijdens de Stille Gym aanwezig is en reiskosten.

De kosten voor twee bijeenkomsten Stille Gym van ieder drie uur bedragen € 650,-, exclusief BTW en reiskosten (a 0,19 ct per kilometer). Het maximale aantal deelnemers is 15 en het minimale aantal is 8. U verzorgt zelf de locatie.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zelf ervaren hoe Stille Gym werkt? Nodig mij dan uit voor een inspiratieuur. Daar betaalt u € 250 voor.

Meer informatie

Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie of overige vragen kunt u contact met ons opnemen via:

maaike@stillegym.nl

Of door het contactformulier in te vullen

Aanmelden

Stille Gymles

© webcreatie: Webmakers4u.nl